Back on track ® er et helt unik produkt, hvis dokumenterede effekt afkorter restitutionstiden ved skader og har en forebyggende effekt mod skader.

Back on track ® er tekstil hvori der er indstøbt keramiske fibre. Tekstilet reflekterer kropsvarmen i form af infrarød stråling. Den reflekterede varme mindsker muskel spændinger og øger blodcirkulationen.

Back on track ® har effekt når det bæres direkte eller meget tæt på huden. Effekten er der både ved aktivitet og i hvile, dog udsender kroppen mere varme som kan reflektere tilbage når den er aktiv.

JEG HAR DE FLESTE MODELLER TIL MENNESKER OG HUND I LIVSKLINIKKEN SÅ RING 30 11 77 40 ELLER SEND EN MAIL METTE@METLA.DK, SÅ KAN VI AFTALE HVORNÅR DU KAN KIGGE FORBI OG SE PRODUKTERNE.

ANVENDELSE

At starte med at bruge Back on track ® produkter bør ske gradvist. Start med at anvende produktet højst 4 timer de første 2-3 dage. Kroppen kan så få lejlighed til at vænne sig til den effekt som stoffet giver.

Efter den indledende periode bør man øge brugen til mindst 8 timer dagligt, gerne længere. Allerede efter få timer opleves ofte reduktion af smerter i spændte muskler og inflammatoriske led. Længerevarende smertetilstande kan kræve flere dage, op til 10-20 dage, før smerten aftager. Fortsæt med at anvende produktet i overensstemmelse med det mønster, du selv har fundet frem til, eller brug det i to uger og hold en pause i den tredje uge, sidstnævnte for at undgå at kroppen vænner sig til effekten. Følsomheden for denne tilvænning er individuel.

Vaskeråd

Back on track ® produkterne kan maskinvaskes ved 30C med almindeligt vaskemiddel. Lufttørres. Bemærk: Brug ikke blegemiddel eller skyllemiddel, brug ej heller tørretumbler. Strygning af produktet bør gøres ved en temperatur på maksimalt 50C. Det keramiske pulver er ismeltet trådene som er af polyester/polypropylen og bliver ikke udvasket ved vask.