En Clairvoyant rådgivning eller en Sitting – er hos mig det samme.

Har du brug for råd og vejledning i dit liv her og nu? Råd og vejledning til at komme videre eller få afklaring.

I en clairvoyance kan du få forslag fra dine åndelige vejledere til at se livet fra en lidt anden – og måske lettere vinkel. Clairvoyancen kan være et redskab for dig, til at få perspektiv på dit liv og dermed give dig mulighed for at justere eller ændre de tanker du har om din situation og de muligheder der er for dig i livet.

I en clairvoyance er der mulighed for at du kan få et kærligt skub eller en dejlig hilsen fra en kær afdød.

En Clairvoyance er ikke en spådom, men personlig råd og vejledning til dig. I en clairvoyance er jeg talerør for den åndelige verden og du kan spørge om alt mellem himmel og jord, for eksempel; job, kærlighed eller trivsel. Intet er for stort – intet er for småt.

Ikke 2 Clairvoyancer er ens og den åndelige verden giver dig råd alt efter hvor du står i dit liv lige nu.

Jeg har selvfølgelig 100% tavshedspligt og er medlem af clairvoyant foreningen. Jeg sætter etik og moral højt, derfor stiller jeg heller ikke ind på 3. person og tilbyder ikke Clairvoyance til børn og unge under 18 år.

Clairvoyance betyder egentlig klarsyn, men klarfølelse og klarhørelse er også et udtryk for clairvoyance.

Jeg har altid haft en stærk intuition, men er først begyndt at bruge mine clairvoyante evner til klienter fra jeg var i midten af 30’erne.

Når vi har aftalt en tid, er det eneste du skal gøre at møde op og sørge for at mobiltelefonen er slukket. Tag gerne plads i entreen 5 minutter før tid. Når clairvoyancen går i gang skal du bare slappe af og nyde din tid.

En Clairvoyance tager ca. 45 minutter.

Tidsbestilling foregår enten på mail eller
telefon 30 11 77 40.

Har du brug for en Clairvoyance til dit kæledyr så skal du ind på  Livsklinikken-tildyr.dk