I Livsklinikken handler det om at komme ind til kernen og genskabe balancen for at hjælpe dig med at skabe sundhed og ligevægt. Hos mig tager behandlingerne udgangspunkt i det hele menneske.

Jeg arbejder fuldtid som behandler i Livsklinikken, et arbejde som jeg virkelig elsker.

Mit navn er Mette Møller Larsen og jeg har tidligere gennem mange år arbejdet med indkøbs arbejde, som Category Manager hos både LEGO og VELUX.

Jeg har altid haft en stærk intuition og naturlige behandlings former har altid været min store interesse. Jeg har selv haft stor gavn af dettes virkning og kraft.

Gennem de seneste år har jeg uddannet mig, så jeg har en passende vifte af behandlings former at tilbyde. De enkelte behandlings former bliver grundigt uddybet på de efterfølgende sider. Behandlingerne er yderst virknings fulde hver for sig, men i kombination vil de virkelig kunne sætte bevægelse i dit liv og helbred.

At være tæt på naturen, ude i det fri med mine hunde, er noget jeg sætter stor pris på. Jeg elsker også at studere og jeg forsøger hele tiden at sikre, at jeg får opdateret min viden på de felter der interesserer mig.

Igennem mange år har jeg arbejdet med dyr, især hunde har en stor plads i mit hjerte. De fleste af mine behandlinger vil også være yderst velegnet til at hjælpe dit kæledyr.

Dette kan du læse meget mere om på min hjemmeside livsklinikken-tildyr.dk

AF HENSYN TIL ALLERGIKERE FOREGÅR BEHANDLINGER TIL MENNESKER OG DYR I SEPARATE RUM.

Her på hjemmesiden vil jeg give dig information om hvad jeg kan tilbyde dig.

RING PÅ TLF 30 11 77 40 ELLER SEND EN MAIL, SÅ FINDER VI EN TID TIL DIG.

Hos mig er fortrolighed en selvfølge.