MASSAGE & KST

 Bliv fri for spændinger, hovedpine og låsninger i kroppen med en massage tilpasset dine behov. Kan kombineres med Kranio-Sakral Terapi som er blid og behagelig afspænding til naturlig genoprettelse af skævheder, der belaster kroppen.

BEHANDLING 1 TIMES VARIGHED

Massage / Kranio-sakral terapi

450,-

fakta om behandlingen

Massage

Massage er en manuel behandlingsform hvor muskler, facier og bindevæv løsnes i dybden. Massage gives enten som en dybdegående fysiurgiskmassage eller som en blid energimassage.

Massage afspænder musklerne og frigør affaldsstoffer. Den øger blodcirkulationen og giver dermed din krop nyt liv.

Det er ikke kun fysisk opståede problemer, så som myoser og des lige opstået ved for eksempel ensidige eller forkerte bevægelser som kan afhjælpes med Massage. Massage kan i høj grad også afhjælpe sindsmæssige fastlåste tilstande som eventuelt har sat sig i muskulaturen.

Oplever du søvnbesvær, skulle du prøve at få Energi Massage. Efterfølgende vil du opleve, at du får dig et bedre søvn mønster. Søvn er det tidspunkt hvor kroppen restituerer og samler energi, så en god søvn giver et godt helbred og overskud i hverdagen.

Kan med fordel kombineres med Kranio-Sakral terapi

Hvad er KST?

Kranio-Sakral terapi er blid og behagelig afspænding til naturlig genoprettelse af skævheder, der belaster kroppen.

Kranio-Sakral terapi er særdeles effektiv ved spændinger i kroppen og låste tilstande som hold i ryggen og gener efter piskesmælds ulykker.

Det der gør Kranio-Sakral terapi så effektiv er, at den både løsner spændingerne i leddene og i det omkring liggende væv. Kroppen har en rigtig god hukommelse og hvis vævet omkring knoglerne ikke bliver afspændt ved en korrektion, vil tilstanden ofte ”finde tilbage” i det gamle mønster. Samtidig løsner det blokeringer der hindre centralnervesystemet i at fungerer optimalt.

Kranio-Sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen og korsbenet samt centralnervesystemet. Det omfatter hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne inkl. hjernevæsken, der pumpes rundt, uden om hjernen. Denne pumpebevægelse kaldes KST rytmen.

Behandlingen består af forskellige teknikker, der alle har “det blide tryk” til fælles. Det vil sige, at terapeuten med meget let hånd trykker specielle steder på hoved, nakke, ryg og korsben.
Behandlingen sænker kroppens stress-niveau.

Kan med fordel kombineres med massage