THERAPEUTIC TOUCH HEALING

Healing skaber balance og opløser blokeret energi. Krop og sind støttes til at slippe blokeringer og få bedre flow. Vores energi bliver dermed selvhelbredende.

BEHANDLING 1 TIMES VARIGHED

Therapeutic Touch Healing

450,-

fakta om behandlingen

Hvad er healing?

Healing betyder helbredelse

Healing skaber balance og opløser blokeret energi. Krop og sind støttes til at slippe blokeringer og få bedre flow. Vores energi bliver dermed selvhelbredende.

Healing skaber balance både på det bevidste og det ubevidste plan.

Healing er universel energi som gives videre via mig, det er altså ikke min energi som jeg giver videre.

Therapeutic Touch Healing – eller TT healing som det også kaldes, er en meget blid behandlings form.

Både børn og voksne har gavn af healing. Den ro man føler under- og efter behandlingen giver krop og sind overskud til at overvinde eventuelle blokeringer og fysiske ubalancer.

Oven i købet er healing et dejligt energi boost og et pusterum i en – til tider travl og stressende verden.

Børn med koncentrations besvær og sensitive børn har stor gavn af healing. Behandlings formen giver plads til og for den enkelte. Det kommer ikke til at virke overvældende, men som en energi der er tilpasset lige netop dig.

Healing kombineret med den Antroposofiske Homøopatiske medicin har en rigtig god effekt. De to behandlings former giver impulser til kroppen og forstærker de gode virkninger fra begge behandlings former.

Til tider får jeg impulser til hvilken Antroposofiske homøopatisk medicin, der kan hjælpe dig under healingen. Den information deler jeg selvfølgelig med dig.

TT healing er udviklet af Dora Kunz (1904-1999) og Dolores Krieger, behandlingen er flittigt brugt på hospitaler og hospice i USA og Canada

Selve behandlingen

Behandlingen foregår ved, at du ligger på en briks, fuldt påklædt og lytter til afslappende musik, mens jeg behandler. Jeg berører dig ganske blidt, og mange falder i søvn under behandlingen.

Har du problemer med at ligge på ryggen i den lille time, behandlingen tager, kan behandlingen foregå siddende i en stol.

Behandlingen starter med en kort samtale, hvorefter jeg starter selve healingen, der foregår i stilhed.

Healing er en god engangs behandling, men er selvfølgelig langt mere effektiv ,når den bliver fulgt op og lagt ind i et behandlingsforløb.

Healing hjælper ved
  • Træthed i krop eller sjæl
  • HPV vaccine gener
  • Sensitive børn og voksne
  • Smertelindring
  • Svimmelhed
  • Følelsesmæssige ubalancer
  • Stress og depression
  • Velbehag og nydelse
  • Og meget mere